Амерички глумац и рвач Џон Сина се на додели награда Оскар, појавио у анасмблу који је, како то да вам кажемо... без ансамбла.

Фото: Профимедиа

 

Глумац се појавио го када је требао да презентује награду поред чувеног водитеља вечерњег шоуа, Џимија Кимела.

Сина је презентовао категорију за најбољу костимографију, док је међуножје прекрио ковертом у којој је написана награда која је отишла костимографкињи Холи Вадингтон за филму ,,Јадна створења".

Фото: Профимедиа

 

,,Костими су јако важни" истакао је шаљиво Сина док је презентовао награду, а његов говор пропратио је громогласни смех из публике.

У једном тренутку је рекао да не може да прочита номиноване, јер би се ,,изложио" публици. Џими је потом пришао да најави видео номинваних, а у међувремену је обукао Сину у ружичасту сатенску тканину, како би се званично прогласио победник.

 

 

У Долби театру у Лос Анђелесу, претходно је приказан видео нагог човека како претрчава позорницу доделе Оскара. Џими Кимел се нашалио упитавши публику ,,да ли може да замисли да неко претрчи наг позорницу", то је потом поновио, да би се онда појавио Џон Сина, такође наг.

Џон Сина се шалио како ,,не жели више да ради ово", и након краће шаљиве расправе са Кимелом(који му је уручио коверту), Сина је изашао на позорницу.