На 96. додели Оскара пажњу су, поред глумаца, привукле и бројне познате личности које су такође дошле да употпуне овај догађај. Међу њима је била и наша бивша тенисерка Ана Ивановић која је оправдала титулу некадашње најлепше тенисерке света. Она се појавила у пратњи свог супруга, Бастијана Швајнштајгера, бившег немачког фудбалера, који је дошао у смокингу.

Ана је заблистала на црвеном тепиху у жутој уској хаљини која је истицала њену савршену фигуру. Подсетимо, она је недавно постала мајка по трећи пут и на свет донела још једног сина, међутим, трудноћа уопште није утицала на њен изглед због чега јој се многе жене диве.

Хаљина је била дугачка до пода и сечена тако да јој је једно раме било голо, коса јој је била пуштена и пребачена на једну страну, а шминка и накит суптилни, али ефектни - у њеном стилу.

Фото: Профимедиа

 

Ана је добила само речи хвале у јарко жутој хаљини коју не може свако да изнесе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Подсетимо, филм "Опенхајмер" освојио је седам Оскара - међу којима су они за најбољи филм, режију, главну и споредну мушку улогу, а следи филм Јоргоса Лантимоса "Јадна створења" са четири златне статуе.

"Опенхајмер" је Оскара добио за најбољи филм, режију, главну и споредну мушку улогу, оригиналну музику, синематографију и монтажу, а "Јадна створења" за главну женску улогу, сценографију, шминку и фризуру и костим. Најбољи страни филм је "Зона интереса" који је награђен и у категорији звука.

Најбољи филм - Опенхајмер

Главна мушка улога - Килијан Марфи, Опенхајмер

Фото: Профимедиа

 

Главна женска улога - Ема Стоун, Јадна створења

Фото: Профимедиа

 

Режија - Кристофер Нолан, Опенхајмер

Споредна мушка улога - Роберт Дауни Џуниор, Опенхајмер

Споредна женска улога - Девајн Џој Рендолф, Тхе Холдоверс

(Магазин Новости)

БОНУС ВИДЕО: