Рођена је 29. јуна 1984. године у Земуну. Удата је за Вељка Гудеља, с којим има троје деце, синове Милијана и Дамјана, те ћерку Емилију.

Интересантан податак је да се овај пар венчао у Африци, а у Србији су организовали црквено венчање:

- Ми смо имали две церемоније, једну на Маурицијусу, где нас је венчао матичар, и другу у Београду, у цркви. И онда замислите колико ми догађаја за препричавање имамо - испричала је уз осмех Гудељова за Глорију својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/CROCODIL

 

- Сетили смо се како нам је за оба дана падала кишица и како је то у Африци знак велике среће. Чак се појавила и дуга испод које смо направили предивне фотографије. Било је ту и занимљивости, попут оне да ме је девер извео и предао будућем мужу, а потом ми био сведок, тј. кум на венчању - изјавила је водитељка, а њен супруг је додао да је она његова велика подршка и да се не мења, увек је спремна да помогне: 

- Александра ме увек воли истом јачином, и када је лепо и када је тешко. То је она, увек спремна да воли и буде подршка. 

Вељко је истакао да је реч "развод " у њиховој кући непозната: 

- Требало би да постоји добар разлог зашто би то неко од нас рекао. Када би то био случај, онда ни она ни ја не бисмо више имали потребу да будемо у овој заједници.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: