Шармантни водитељ, Михајло Панић је дирнуо својом животном причом. Једно време је провео у дому за децу у "Звечанској."

- Живео сам са самохраном мајком и њеном мајком, мојом баком. Нажалост, у мојој шестој години мами је дијагностикован рак плућа. Тада су јој прогнозирали још девет месеци живота, међутим, она је изгурала и много више од тога, што је доказ колико се борила - искрен је водитељ на самом почетку приче. 

После тога настаје низ лоших ситуација, водитељ остаје са баком, а убрзо и она умире: 

- Након тога сам остао са баком. Био сам вољен, али изгубљен у целој ситуацији, јер нико није могао да ми објасни зашто маме више нема. Три године касније остао сам и без баке, а након тога се десио низ лоших људи и ситуацији. 

 

 

У међувремену је променио две адресе, а затим је смештен у дом за незбринуту децу: 

- Једног дана сам дошао из школе и затекао баку која без свести лежи у соби. Имао сам 10 година. Комшије су позвале Хитну помоћ, а током дана су се скупили пријатељи, фамилија, кумови и разматрали ко ће сада да ме чува. Нико од родбине није желео да ме прихвати, али су се питали шта ће бити са бакиним накитом, маминим бундама, кућом, вредним покретностима, али нико није водио рачуна шта ће се десити са мном - испричао је.

- Одлазио сам од куће до куће. Кумови су изгубили старатељство нада мном због неадекватног понашања, имали су проблеме са алкохолом. Осећао сам се запостављено и малтретирано. Боље је што су изгубили старатељство, јер не знам како би мој живот сада изгледао. Након одласка из те породице и кратког боравка код сестре, остао сам без игде икога, сестри сам био превелика обавеза и тако сам прешао у дом у Звечанској, што је био мој и мајчин највећи страх.

 

 

У том периоду је био врло лош ученик, помишљао је да ће завршиити на најгори могући начин: 

- Од тада сам био лош ђак, јер сам изгубио сваки мотив и жељу да учим, био сам потпуно повучен у себе. Изопштен си и схваташ да ту не припадаш, што те свакодневно присећа на то да немаш родитеље. Почео сам да бежим из школе, био сам већ друга година средње школе. Преко пута се налазила кафана са локалним пијанцима и ја сам их гледао и помислио да ћу и ја тако завршити. То је био преломни моменат - рекао је Михајло.

Подсећања ради, Михајло је пре неколико месеци био део телевизије "Пинк". 

- Након пуних осам година, више нисам део ружичасте телевизије. Телевизија Пинк била је моја друга кућа, место на ком сам стасавао у личном и професионалном смислу и управо због тога имам потребу да се свим колегама појединачно захвалим на сваком стеченом искуству и незаборавном тренутку! Време је за ново поглавље - написао је Павић уз снимак последњег вођења Националног дневника.

БОНУС ВИДЕО: