Јована је у интервјуу рекла да јој је имућност битна код партнера, али није одлучујућа за даљи наставак комуникације: 

- Не бих била са шеиком ако је лош човек. Не бих могла да водим љубав са човеком који има лошу душу и који је покварен, зато што постоје две енергије на свету, се*усална енергија и енергија пара. Када ви спавате и водите љубав са мушкарцем који има лошу душу и ви то постојете. То је ствар енегије која прелази на вас. Никада нисам желела себе да прљам лошим мушкарцима и зато сам их дамски заобилазила. Драган има душу као Америка и тиме ме је освојио, као и то што је његов степен духовности поједнако висок као и степен његовог материјалног богатства које поседује – каже Јована.

 

Водитељка је одговорила на гласине које круже о њој: 

- Чула сам приче по граду да врачам мушкарцима, свашта сам чула, али не врачам, за све ове злобне жене које ме мрзе што ме воле мушкарци, одговор је да само умем да волим.

Јеремићева је научена да проблеме решава разговором, а нашла је начин како да је Драган послуша: 

- Он каже да сам га вратила у 18 годину живота. Моја мисија је да га учиним срећним, заслужио је. Ни једном се нисмо посвађали, умем са њим. Научила сам да неке ствари које треба да промени не кажем одмах, него после дана када се то слегне, да кажем на неки леп начин да ме послуша, а не да буде наређивачки. Рекао ми је пре неко вече: „Слушај, жено, ти стварно умеш са мном, овако ни једна није умела, нашла си ми кључ“. Прихватила сам га са свим оним што јесте, љубав је кад прихватите некога и кад је несавршен. Не кротите га, не терате га, не силите, само га волите и љубављу те мењате и тако сам ја мислим њега освојила – рекла је Јована.

- Највише га волим у животу, кажем му: „Ти си мој Бог, алфа и омега, ти си мој живот, моје све, моја љубав, лав, светионик и спас у овом лудом времену моја мирна лука, моје раме када спавам ноћу“. И када водимо љубав и када не водимо љубав подједнако је лепо зато што је чиста љубав у питању. Он мене доживљава као своју жену, али ја волим слободу и волим љубав у слободи то је онда права љубав.

Однос између Лее и Драгана је феноменалан, прихватила га је као другог оца: 

- Она има свог оца Воју, Драган јој је буквално као други отац, обожава га. Хоће у Гроцку, каже она мени: „Драган лав меси хлеб, има пекару“. Све она тамо има, зеца, мачку, Бог ми је стварно послао правог мушкарца у тренутку када је требало, јер сама се ја борим са њом. Помаже мени Воја, наравно, али преко недеље тешко је то изгурати. Успела сам да она буде препаметна, говори као да је први разред, а не да има пет година. Све је стигла и престигла – испричала нам је Јована.

 

Водитељка је током медијске илегале променила неке ствари у животу: 

- Имам идентичну исхрану и слична сам са живљењем као Новак Ђоковић, јер сам под утицајем једне књиге, коју сам прочитала, потпуно променила исхрану, здраво се храним, пуно тренирам, много читам. Види се разлика колико читам. Неће ме бити у медијима као пре, мени је потребан мој мир, јер ја морам а радим емсије које ће ући у историју. Мој правац и све што сам постигла до 33 године, за неких 50, 60 година, изучавати на ФПН-у, колико год се неки смејали – рекла је водитељка и додала:

- Моја популаност ће доћи после моје смрти, направила сам револуцију у ТВ новинарству, успела сам да реанимирам телевизију која је била на вештачком дисању од лажних моралиста, исфолираних водитеља који су неинвентивни. Мислим да би покојни Тијанић био срећан и поносна на мене, што сам ја његова последња звезда коју је произвео.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: