Популарни Леxингтон бенд одржава свој други концерт у распродатој Арени у Београду, а, као и на првом, појавиле су се бројне познате личности, у пару или с пријатељима, како би уживали у хитовима ове музичке групе.

На првом концерту гошћа је била Александра Пријовић, као и Марија Микић, а највећа подршка Бојану Васковићу, фронтмену овог бенда, осим колега и уигране екипе, јесте његова супруга Александра.

Фото: АТА имагес

 

 

Заправо, иако Бојан има успешну музичку каријеру, Александра је једнако популарна на друштвеним мрежама, али не као његова супруга. Она је по занимању докторка, али тренутно се не бави тим послом, већ је веома успешна као инфлуенсерка на Инстаграму. Ипак, садржај који она објављује тако је пријемчив и леп да се може допасти и мушкарцима и женама свих узраста једнако — због њене природности и скромности.

Многи су мислили да се певач на снимању спота "Пришла" заљубио и заволео његову изабраницу, али истина је мало другачија. Наиме, они су се упознали током 2012. године, када је Александра и даље била тада студенткиња медицине.

 

 

Након само неколико излазака схватили су да су створени једно за друго, те су отпочели везу, а потом и заједнички живот. 2015. године заклели су се једно другом на вечну љубав.

Александра је већ годинама у браку са Бојаном, а као инфлуенсерку смо моглл да је упознамо још пре неколико година. Она на свом профилу презентује садржај преко кога се јасно види колико је посвећена породици.

 

 

Александра и Бојан имају троје деце, Анђелину, Михајла и Хелену, а догодовштине Васковића с децом нису реткост на друштвеним мрежама!

Осим тога, Александра има феноменалне савете када су у питању мода, шминкање, инспирација, поделила је до сада прегршт домаћих рецепата који су вредни записивања, а врло непретенциозно показује на који начин се гради породична срећа са троје мале деце (и кућним љубимцем).

 

 

— Верујем да су многи почели да ме прате са жељом да виде ко је Бојанова жена, али волим да мислим да су се на профилу задржали из неких других, инспиративних разлога — рекла је једном приликом лепа Александра.

Ипак, иако делује да живе бајку, није увек све ишло савршено.

Наиме, у току треће трудноће, док је носила малену Хелену, Александра и Бојан су сазнали да дете има урођену срчану ману, те је беба морала на операцију одмах након што се родила.

 

 

– На средини трудноће у склопу редовних прегледа установљено је да наша беба има урођену срчану ману која ће морати да буде хируршки коригована у првим недељама бебиног живота. Суочавање са тим сазнањем било је само по себи трауматично, али одлучили смо да дамо шансу животу, те сам наставила трудноћу трудећи се да је носим са радошћу и вером у најпозитивнији могући исход – рекла је својевремено Александра. 

Васковићи су прошли кроз стресан период и приликом рођења прве ћерке, која је, како је Бојан својевремено причао, имала свега 50 одсто шанси да преживи јер је рођена превремено.

 

Ипак, ова породица је доказ да се најстрашније препреке могу превазићи, а сам поглед на њих данас говори да су породица за сваки пример.

Васковићи су прошли кроз стресан период и приликом рођења прве ћерке, која је, како је Бојан својевремено причао, имала свега 50 одсто шанси да преживи јер је рођена превремено.

БОНУС ВИДЕО: