Отац млада музичке звезде, Михајла Веруовића Војажа, Милан Веруовић, био је један од гостију у недељном издању емисије "Ново јутро" код водитељке Јоване Јеремић поводом годишњице смрти некадашњег српског премијера Зорана Ђинђића, који је 2003. године убијен у организованом атентату испред зграде Владе Србије.

Фото: В. Данилов

 

 

Веруовић је, подсећања ради, био је један од Ђинђићевих телохранитеља који је био рањен током атентата. Због даље безбедности, Војаж је једном приликом признао да је због тадашње ситуације био приморан да се пресели са својом породицом у Француску. Како је открио, одаткле је и потекао надимак "Војаж" (Воyаге), што на француском језику значи "путовање" или "пут".

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Када је мој отац био рањен, моја породица и ја смо морали да бежимо у Француску. Као дете сам проживео ствари које могу да се виде само на филму и то је трауматично искуство за једног клинца. У Србију сам се вратио када сам имао осам година. Прошао сам пакао од живота и требало ми је много времена да се уклопим са својим вршњацима, који нису могли да разумеју кроз шта сам прошао. Не желим од себе да правим жртву, али сам увек био као неки чудак и црна овца у друштву...Један од разлога за мој успех је инат. Радио сам много више од других, али зато сам успео - испричао је Војаж једном приликом за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: