Један од омиљених певача је прошле године напунио београдску "Арену", а ове године је решио да почасти дивним баладама даме из Сарајева. Карте за концерту у поменутој "Зетри" је врло брзо распродао.

– После осам година, мени је част што сам баш на данашњи дан у Сарајеву и што могу дамама да поклоним једно лепо вече и да осете добру енергију. Мислим да сам им изабрао најљепши поклон – рекао је Саша пред почетак концерта.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasamatic_official

 

Сашу је публика дочекала аплузом и врисцима, а концерт је започео песмом "Идемо анђеле". Публика је уживала у бројним хитовима попут "Само ову ноћ", "Дозвола за љубав", "Краљ изгубљених ствари", уз које је пала и по која суза.

Осим тих песама имали су прилику да заиграју и уз песму "Маскара", "Није ово моја ноћ", "Не зови не пиши". Сашин први гост је био Горан из "Ок бенда", који је додатно допринео атмосфери са песмом "Баксуз у љубави", уз коју су сви присутни били на ногама.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasamatic_official

 

Специјални гост на певачевом концерту био је право изненађење: 

– Једна од наших највећих звезда, редовно сам ишао на његове концерте, али ни у сну нисам могао да сањам да ће ми се придружити овде на овој сцени, мој пријатељ Хари Мата Хари – рекао је Саша, док је Хари излазио на сцену уз тактове песме "Голубе", пренео је "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: