- Пресрећан сам, шта рећи друго. Јуче сам видео бебу, посебан је осећај, нема лепшег. То је сврха живљења тај тренутак је невероватан. Затечен си, узбуђен си, то је тако мало - поћео је Огњен у емисији "Премијера" и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Одлично је, све је добро прошло. Почиње полако да фунцкионише само да све прође добро беба еј добро пресрећна је уходава се са свим тим, видећемо кући кад дођемо, онда ћемо да кренемо у прави живот.

На питање на кога личи бебе, Огњен је рекао:

- Видећемо. Сложили смо да личи сам на себе, не бих могао да кажем у овом тренутку, ни да је на мене, ни на њу. Видећемо тек у пубертету шта је од кога повукао. Има косу, сав је чист, прођај је лагано прошао и онда је баш како треба.

 

 

Како Амиџић има сина Матеју из претходног брака, сада је открио како је његов први наследник реаговао на принову у породици.

- Наравно да је срећан, то је један шоу са њим и он једва чека да га упозна, то ће бити тренутак спознаје. Он је био све време са нама. Матеа је одушевљен био кад сам му саопштио, он је био за брата. Стално ме пита колика је сада беба и тако.

Огњен и његова изабраница су све изненадили одабиром имена за дечака, а он је сада открио због чега су дали сину баш име Перун.

 

 

- Дуго сам размишљао о том имену. Када сам Мини предложио, њој се то допало. Хтео сам да пронађем име које је у нашој традицији, које је специфично. Има добру симболику. Нисам чуо да се неко зове Перун. Касније су ми јавили да и у породици имамо једног Перуна, да се тако зове син моје сестре.

Водитељ истиче да је сада потпуно испуњен.

- Заиста јесам испуњен и срећан. Мени је са Мином све лагано. Она је змај, са њом све пролази са лакоћом.

БОНУС ВИДЕО: