Кија једном годишње мора да иде на контроле. Она је открила детаље болести и поручила свим женама да се прегледају на време, да буду одговорне и здраве.

- Пратим ситуацију. Сви тумори су, хвала Богу, бенигни, тако да је за сада све под контролом. Лекари су рекли да једном годишње долазим на прегледе, што и радим, тако да они прате моје стање - рекла је Кија.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам размишљала о томе да урадим груди. Можда се за то одлучим након порођаја, уколико буде потребе. Тренутно ту не бих ништа чачкала, с обзиром на то да у грудима имам четири тумора - искрена је она.

Ријалити звезди су пре три године откривене промене на дојкама и она је још тада отворено говорила о здравственим проблемима.

- Сасвим случајно сам напипала неке квржице на грудима. Није ми било свеједно и одмах сам заказала преглед код доктора. Ултразвук је показао да имам три тумора - рекла је певачица и апеловала на жене да редовно иду на прегледе.

Фото: АТА имагес

 

- Превенција је кључ свега. Прегледајте се на време. Жене, будите одговорне и здраве!

Подсетимо, Кија је у новембру 2018. године оперисана на Институту за онкологију и радиологију и одстрањен јој је један тумор. Међутим, убрзо су се појавила још два.

Фото: АТА имагес

 

- Ишла сам на контролу и пронашли су ми још два нова тумора, која се до тада нису видела на мамографу. Један који је био баш велики раније ми је извађен. Докторка ми је рекла да се не плашим и да ће све бити у реду. Верујем јој јер је она спасила живот једној мојој колегиници стјуардеси - испричала је певачица.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".