O njihovoj ljubavi još tada je govorio duet koji su zajedno snimili pod nazivom “Sunce sja, trava miriše”.

Foto: D.Mišić

 

 

- Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve - otkrila je Bebi jednom prilikom.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je Masimo u jednom intervjuu.

Razlog za raskid mnogi nikada nisu razumeli. Međutim, u emisiji “Sceniranje”, Bebi je izjavila da je on fantastičan muzičar, gitarista i pevač, a uz dozu sarkazma, dodala je da je odličan i kao glumac. Završetak priče o romansi sa Masimom, zaključila je rečenicom:

- Nismo mogli da postignemo i glumu, i ljubav, i muziku i tako neke stvari - nasmejala se Bebi.

Iz toga se može zaključiti da poznati hrvatski umetnik verovatno nije bio iskren prema Bebi jer ga je nazvala i “glumcem”. Iako pevačica to nije direktno rekla, bilo je i više nego očigledno na šta aludira.

Nakon priče o Masimu, nastavila je da sa mnogo ljubavi govori o svom sadašnjem surugu, Aleksi, za kog je rekla da je divan i da ga je sam Bog poslao.

Foto: Nikola fifić

 

 

Bebi Dol, autentična i harizmatična ličnost sa naše muzičke scene, često je bila neshvaćena zbog svojih autorskih pesama, za koje su tada mnogi govorili da su ispred tadašnjeg vremena kao što je i ona sama zbog svoje neobične ličnosti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".