Теyа Дора је победила је на недавно одржаном музичком фестивалу "Песма за Евровизију" песмом "Рамонда", којом ће нас ове године у мају представљати.

Фото: АТА имагес

 

 

Њен наступ привукао је велику пажњу јавности, а иза њега наводно стоји америчка музичка корпорација "Сонy Мусиц", која је иначе друга највећа издавачка кућа на свету.

 

Како каже добро упућен извор, поменута продукција је наводно уложила невероватних 50.000 евра у Теyа Дору, како би јој осигурали што бољи пласман, али и како би засигурно "одувала" публику.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Теодора је прошле године потписала уговор са музичком кућом "Сонy", јер су се одушевили њеним успехом који је постигла са песмом "Џанум". Када се пријавила на "Песму за Евровизију", донели су одлуку да у њу уложе озбиљан новац како би све изгледало беспрекорно. Цифра је заиста велика... Ради се о неких 50.000 евра - истиче извор за Републику, те наставља:

- У то улази све, наступ, спот, маркетинг, ма све како би јој се обезбедио што бољи пласман. Наравно, све је одрађено по правилима, јер није забрањено да музичке куће улажу у своје извођаче на такмичењу.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Теyа је, иначе, први пут привукла пажњу јавности песмом "Џанум", када је у кратком времском периоду је постала омиљена међу млађом генерацијом. Међутим, оно што је изненадило многе јесте њен прави идентитет. Наиме, иако изгледа знатно млађе, нико не зна да певачица заправо има 32 године.

Павловска је рођена 1992. године, а свој таленат за музику развијала још од детињства. Рођена у Бору, завршила је музичку школу у Београду пре него што је постала стипендиста на колеџу у Бостону, где је студирала певање заједно са светским фацама попут Чарлија Пута. Након завршетка студија, провела је неко време у Њујорку пре него што је њен таленат коначно препознат у Србији.

Фото: Принтскрин РТС

 

 

Пре него што је постала позната као извођач, Теја се фокусирала на компоновање, стварајући хитове за многе наше познате певачице, као што су Наташа Беквалац, Николија, Анастасија Ражнатовић, Јована Николић, Зои и друге.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: