Teya Dora je pobedila je na nedavno održanom muzičkom festivalu "Pesma za Evroviziju" pesmom "Ramonda", kojom će nas ove godine u maju predstavljati.

Foto: ATA images

 

 

NJen nastup privukao je veliku pažnju javnosti, a iza njega navodno stoji američka muzička korporacija "Sony Music", koja je inače druga najveća izdavačka kuća na svetu.

 

Kako kaže dobro upućen izvor, pomenuta produkcija je navodno uložila neverovatnih 50.000 evra u Teya Doru, kako bi joj osigurali što bolji plasman, ali i kako bi zasigurno "oduvala" publiku.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Teodora je prošle godine potpisala ugovor sa muzičkom kućom "Sony", jer su se oduševili njenim uspehom koji je postigla sa pesmom "DŽanum". Kada se prijavila na "Pesmu za Evroviziju", doneli su odluku da u nju ulože ozbiljan novac kako bi sve izgledalo besprekorno. Cifra je zaista velika... Radi se o nekih 50.000 evra - ističe izvor za Republiku, te nastavlja:

- U to ulazi sve, nastup, spot, marketing, ma sve kako bi joj se obezbedio što bolji plasman. Naravno, sve je odrađeno po pravilima, jer nije zabranjeno da muzičke kuće ulažu u svoje izvođače na takmičenju.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Teya je, inače, prvi put privukla pažnju javnosti pesmom "DŽanum", kada je u kratkom vremskom periodu je postala omiljena među mlađom generacijom. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste njen pravi identitet. Naime, iako izgleda znatno mlađe, niko ne zna da pevačica zapravo ima 32 godine.

Pavlovska je rođena 1992. godine, a svoj talenat za muziku razvijala još od detinjstva. Rođena u Boru, završila je muzičku školu u Beogradu pre nego što je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gde je studirala pevanje zajedno sa svetskim facama poput Čarlija Puta. Nakon završetka studija, provela je neko vreme u NJujorku pre nego što je njen talenat konačno prepoznat u Srbiji.

Foto: Printskrin RTS

 

 

Pre nego što je postala poznata kao izvođač, Teja se fokusirala na komponovanje, stvarajući hitove za mnoge naše poznate pevačice, kao što su Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić, Zoi i druge.

(Informer)

BONUS VIDEO: