Како је нагласила тада путем сторија на друштвеној мрежи Инстаграм, Јована не жели да јој за Међународни дан жена ико купи цвеће, а сада је открила да је саму себе почастила.

Шопинг је обавила неколико дана пред празник, а све остало што јој дође - сматра само бонусом.

- Не надам се, ја све своје снове остварујем сама. Све што ми дође преко тога, то је само бонус, ја кажем „љубим Бога, а онда Бог преко неког посебног љуби мене". Већ сам купила себи поклон! Купила сам бруталан парфем, јако скуп. Јединствен је, нема га нико. Од кокоса је, манга и шлага, лудило! Има и ванилу - открила је Јована, која нипошто не одступа од свог става да мушкарци за 8. март морају да буду иновативни и не смеју да мисле да могу „на муфте и на јефтино да се провуку".

Фото: АТА имагес

 

 

Упитана на ту тему, била је изричита.

- То значи да ја не подносим цвеће, да мушкарци не могу јефтино да се провуку за Осми март. И генерално, у животу, јер њихово је да зарађују паре. Морају жени да купе адекватан поклон. Са цвећем жена не може ништа, осим да га баци у канту после трећег дана. Боље да јој купи свилене чарапе, више ће користи да има. Шта је цвеће, чему то служи? - запитала се водитељка, код које су букети строго забрањени, што у њеном окружењу добро знају они који треба.

Фото: АТА имагес

 

 

- Наравно, ја прихватим цвеће кад га добијем, поклону се у зубе не гледа. У смислу, нећу никога да учиним да се осећа лоше, али људи који треба да знају, знају да ја то не подносим - објаснила је Јеремићева, па је убрзо наставила о томе са чиме мушкарац никад неће погрешити:

- Не може мушкарац никад да погреши ако жени купи добре ципеле, ташну, парфем, накит. Не може да промаши ако уплати ваучер за масажу, СПА центар, ако жена воли сатове као ја, па јој купи добар, скуп сат. Причам о поклањању партнера партнерки, не о класичном поклањању. Ако је класично, типа у фирмама, боље нека мушкарац поклони колегиници Киндер јаје! То ће да да детету, ако га она не поједе. Цвеће никако.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељка није скривала ни колико јој годи што је од стране јавности максимално подржана када је и овај њен став у питању.

- Баш су ме сви подржали, јер жене су некако скучене да кажу шта мисле и осећају. Ја то могу, јер сам ја Јована Јеремић. Остварена сам на свим пољима и онда све смем, све ми је дозвољено, а жене су обично скучене и не смеју да изнесу свој став ни о чему у овој земљи да не буду схваћене, забога, погрешно од стране лажних моралиста - закључила је она.

Ипак, Јовану су јутрос у студију сачекали предивни аранжмани цвећа, а она је радо позирала с њима.

- Срећан 8. март свим мојим лавицама, које живот живе по сопственим мерилима - написала је Јована у наслову објаве, а цвеће је добила од декоратера.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: