Kako je naglasila tada putem storija na društvenoj mreži Instagram, Jovana ne želi da joj za Međunarodni dan žena iko kupi cveće, a sada je otkrila da je samu sebe počastila.

Šoping je obavila nekoliko dana pred praznik, a sve ostalo što joj dođe - smatra samo bonusom.

- Ne nadam se, ja sve svoje snove ostvarujem sama. Sve što mi dođe preko toga, to je samo bonus, ja kažem „ljubim Boga, a onda Bog preko nekog posebnog ljubi mene". Već sam kupila sebi poklon! Kupila sam brutalan parfem, jako skup. Jedinstven je, nema ga niko. Od kokosa je, manga i šlaga, ludilo! Ima i vanilu - otkrila je Jovana, koja nipošto ne odstupa od svog stava da muškarci za 8. mart moraju da budu inovativni i ne smeju da misle da mogu „na mufte i na jeftino da se provuku".

Foto: ATA images

 

 

Upitana na tu temu, bila je izričita.

- To znači da ja ne podnosim cveće, da muškarci ne mogu jeftino da se provuku za Osmi mart. I generalno, u životu, jer njihovo je da zarađuju pare. Moraju ženi da kupe adekvatan poklon. Sa cvećem žena ne može ništa, osim da ga baci u kantu posle trećeg dana. Bolje da joj kupi svilene čarape, više će koristi da ima. Šta je cveće, čemu to služi? - zapitala se voditeljka, kod koje su buketi strogo zabranjeni, što u njenom okruženju dobro znaju oni koji treba.

Foto: ATA images

 

 

- Naravno, ja prihvatim cveće kad ga dobijem, poklonu se u zube ne gleda. U smislu, neću nikoga da učinim da se oseća loše, ali ljudi koji treba da znaju, znaju da ja to ne podnosim - objasnila je Jeremićeva, pa je ubrzo nastavila o tome sa čime muškarac nikad neće pogrešiti:

- Ne može muškarac nikad da pogreši ako ženi kupi dobre cipele, tašnu, parfem, nakit. Ne može da promaši ako uplati vaučer za masažu, SPA centar, ako žena voli satove kao ja, pa joj kupi dobar, skup sat. Pričam o poklanjanju partnera partnerki, ne o klasičnom poklanjanju. Ako je klasično, tipa u firmama, bolje neka muškarac pokloni koleginici Kinder jaje! To će da da detetu, ako ga ona ne pojede. Cveće nikako.

Foto: ATA images

 

 

Voditeljka nije skrivala ni koliko joj godi što je od strane javnosti maksimalno podržana kada je i ovaj njen stav u pitanju.

- Baš su me svi podržali, jer žene su nekako skučene da kažu šta misle i osećaju. Ja to mogu, jer sam ja Jovana Jeremić. Ostvarena sam na svim poljima i onda sve smem, sve mi je dozvoljeno, a žene su obično skučene i ne smeju da iznesu svoj stav ni o čemu u ovoj zemlji da ne budu shvaćene, zaboga, pogrešno od strane lažnih moralista - zaključila je ona.

Ipak, Jovanu su jutros u studiju sačekali predivni aranžmani cveća, a ona je rado pozirala s njima.

- Srećan 8. mart svim mojim lavicama, koje život žive po sopstvenim merilima - napisala je Jovana u naslovu objave, a cveće je dobila od dekoratera.

(24sedam)

BONUS VIDEO: