Бресквица је већ неко време главна тема на друштвеним мрежама због хита "Гнездо орлово", а велику подршку јој је пружила Јована Јеремић.

Foto: Printscreen Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Бресквица је мој фаворит, она је ко луткица. Има моју подршку, свим срцем. Бресквица је као мед. Бресквицу нико не сме да дира. Луткица. Анђелчић. Ђаволчић.

Онда је наставила да је хвали.

- Ево нападају Бресквицу. Прво су је нападали Хрвати. Па Албанци. Па "наши Хрвати". А сад је нападају да спрема куповину гласова, тако и у мом послу неки млади кадрови дођу па ми пренесу да су ме оговарали. Ја му кажем "што ти то слушаш?", кад си добар нормално је да те оговарају, да те нападају. Да ниси добар, не би причали о теби. Према томе, Бресквице, само напред, ми ти пружамо сву подршку. И да не победи, она је победила. Ја бих волела да је угостим, јер је волим и подржавам.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Волим људе који имају таленат, а она је аутентична, другачија, има специфичну енергију. Таквим људима је потребна подршка, јер их мали број људи разуме. Ја је разумем, јер таква сам и ја. Феноменална је мала, нормална је, заговара исправан систем вредности. Не могу да подржавам нешто што је настрано. Ја подржавам некога ко је сличан мени, а то је она. Њен наступ има симболику Србије, нико из нашег народа се не би постидео да ова девојчица оде и да је разбуца све тамо - закључила је своје излагање Јеремићева, преносе медији.

БОНУС ВИДЕО: