Певачица Весна Вукелић Венди је отворила душу и поделила своје искуство са врачарењем и црном магијом, откривајући када је први пут посумњала у необјашњиве догађаје око себе.

Венди је испричала детаље своје борбе са непознатим силама и како је пронашла храброст да се суочи са изазовима које јој је нанела црна магија.

- Прво мени није падало напамет да је са мном везано нешто за црну магију зато што се то дешавало кад сам кренула у осми разред. Тад сам ја почела те огромне болове да трпим и падало је мени свашта на памет, али здрава логика ми је говорила зашто би то неко урадио? Притом, нисам знала да могу моји родитељи да буду нападнути, да је то напад на кућу и тако даље. Значи то није био само напад на мене, како кажу „Ако желиш да напакостиш човеку, увек га удари тамо где највише боли“ - испричала је, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Међутим, ми живимо у једној заблуди. Ту је Бог демонстрирао, ово не причам напамет, већ просто кроз моје велике духовне разговоре са великим духовницима и са људима који су компетентни. Ми заправо треба да будемо почаствовани зато што смо трпели те болове, јер је Господ рекао „Све болове које сте трпели од магијаша, ја то вама рачунам као да сте живели беспрекорно".

Певачица је открила и који је једини начин да се људи заштите од злих сила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- Сама чињеница да се неко бави магијом говори да тај човек није конектован на Божије енергије. Кључна ствар и оно што штити од магије је благодат духа светога. Нама је дата благодат, али кроз цркву и литургије. Ко није на литургијама, не пости, не причешћује се он не може да каже да је заштићен и он је "јагње за клање" колико год да има икона у кући - објаснила је Венди у емисији "Гранд Магазин".

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: