Певачица Јелена Гербец која се прославила такмичењем у "Звездама Гранда", након развода помирила се са бившим супругом, међутим након две године одлучили су да се разиђу.

- Сигурна сам да се више нећу удавати за истог човека. Нисам се ни други пут удала, само сам се вратила што се каже. Никад не реци никад, али мислим да се више не бих удавала уопште. Верујем у љубав, што се тако мени задесило, нисам ни прва ни последња. Није ми то приоритет у животу, фокусирана сам на децу, на посао и некако ни то није битно - изјавила је недавно она.

Фото: АТА имагес

 

 

Јелена је признала да иако не тражи партнера добро би јој дошла помоћ.

- Не треба ми дечко, ја нисам девојка, мени треба човек један озбиљан господин. Нека човек има паре и не треба нам ништа више (смех), рекла је Гербецова.

Певачица је недавно открила да је покушала да са бившим сачува брак, али нису успели у томе.

- Нажалост, нисмо се нашли, нисмо легли, покушали смо други пут и ја сам се надала због деце. Што каже Селма, само сарма ваља подгрејана, тако да ето, нека су ћерке живе и здраве, а ми смо увек ту за њих, јер смо родитељи на првом месту. Ја нисам сама, Влада је заиста супер отац и учествује потпуно у нашем животу. Труди се заиста, некад су деца код њега пар дана, некад целу недељу кад ја радим, открила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: