Pevačica Jelena Gerbec koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", nakon razvoda pomirila se sa bivšim suprugom, međutim nakon dve godine odlučili su da se raziđu.

- Sigurna sam da se više neću udavati za istog čoveka. Nisam se ni drugi put udala, samo sam se vratila što se kaže. Nikad ne reci nikad, ali mislim da se više ne bih udavala uopšte. Verujem u ljubav, što se tako meni zadesilo, nisam ni prva ni poslednja. Nije mi to prioritet u životu, fokusirana sam na decu, na posao i nekako ni to nije bitno - izjavila je nedavno ona.

Foto: ATA images

 

 

Jelena je priznala da iako ne traži partnera dobro bi joj došla pomoć.

- Ne treba mi dečko, ja nisam devojka, meni treba čovek jedan ozbiljan gospodin. Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više (smeh), rekla je Gerbecova.

Pevačica je nedavno otkrila da je pokušala da sa bivšim sačuva brak, ali nisu uspeli u tome.

- Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog dece. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu. Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim, otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO: