Наиме, Мелина и Харис Џиновић већ неко време не живе заједно.

Модна креаторка се након одлуке да се разведу иселила из луксузне виле на Сењаку, а себи је купила стан у елитном делу Београда у ком сама живи.

Фото: Н. Фифић

 

 

Деца, син Кан и ћерка Ђина су, како сазнајемо остали да живе код оца у вили.

Подсетимо, Харис Џиновић је за "Схоwбузз.дневник.хр" потврдио да су он и Мелина ставили тачку на брак.

- Она зна разлог... Она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж последњи сазна. Кажу људи да је развод после смрти најтежа ствар. Ја бих то мало демантовао. Како? Па фино, ако се теби не свиђа да будеш са мном, нећу ни ја с тобом - навео је Харис Џиновић и открио како су њихова деца, ћерка Ђина и син Кан то поднели.

- Они су поприлично велики, али није им то лако пало - истакао је Џиновић, и открио како гледа на то што је његова ћерка веома популарна на друштвеним мрежама.

Иначе, певач Харис Џиновић се 2021. године са породицом уселио у своју вили на Сењаку коју је градио од 2017. године.

Фото: АТА имагес

 

 

У овај пројекат певач је уложио, како се писало, око 2 милиона евра, а радови су трајали толико дуго јер је он непрестано мењао нацрте, те су се и већ изграђени зидови рушили, како би се све уклопило у његову визију идеалног дома, о чему је и певач причао јавно.

- Стално мењам. Нисам архитекта, нисам грађевински инжењер, ни статичар. Не читам нацрте, ни планове. Видим када је нешто изграђено и онда реагујем. Кажем им: “Срушите ми овај зид јер ми се не свиђа, дајте ми неки други, проширите ми гаражу да не улазим кроз иглене уши”. То су сасвим нормалне промене током градње, не разумем што бих због тога био тежак. Плаћам то и желим да изгледа како хоћу. С друге стране, архитекта и инжењер граде то и одоше, а ја остајем ту. Значи, градим за себе, а не за њих - испричао је Харис једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: