Ова дама је одувек важила за жену која нема длаке на језику, а сада је гостујући у једној емисији дала је своје мишљење о случају Анђеле Јовановић и Бранислава Лечића.

- Ја не морам да чујем сведочење ни једне једине жене. Мени је довољно да видим његов поглед, смешак и све ми је јасно, рекла је она у емисији на Првој ТВ.

Ведрана је у емисији истакла и да Лечића не сматра господином, те да је због тешке ситуације са оцем научила да процени људе.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсећамо, данас је одржано глумици Анђели Јовановић, поводом оптужби од стране колеге Бранислава Лечића због тога што је одбила да сарађује са њим у серији. Бројне колеге су се окупиле испред Суда у знак подршке Анђели, а ко је све дошао видите у галерији испод текста:

Рочиште је трајало 45 минута, а глумица је из зграде суда изашла у пратњи адвоката Горана Драганића, који је и дао изјаву за медије, док је она само кратко рекла: "Хвала вам."

Следеће рочиште заказано је за 30. септембар, а на питање због чега је тачно Бранислав Лечић тужио глумицу, њен адвокат Горан Драганић је одговорио:

- То је веома занимљуво питање јер у јавности провејава да ми овде водимо постипак против Анђеле Јовановић због ускраћивања права на рад. Сигуран сам да ће се сви сложити да Анђела Јовановић не може да ускрати никоме право и зато истичем да уметник има суверено право да донесе одлуку да не учествује у пројекту, она је ту изјаву дала за медије, а опширнију изјаву даће пред судом, рекао је Драганић, па додао:

- Овде се ради о повреди части и угледа и о наводној изјави коју је дала Анђала Јовановић, а ту изјаву ћемо овде чути на једном од наредних рочишта, заклључио је Анђелин адвокат.

Детаљније погледајте у видеу испод текста: