Поводом овог немилог догађаја, бројне јавне личности су подржале Анђелу. Овај пут је то урадила и књижевница и водитељка Весна Дедић која је уједно похвалила Анђелине родитеље, Драгана и Бранку који су такође оставили велик траг на глумачкој сцени. 

- Генерација која ће нас вратити животу у истини и вери да храброст није лудост већ моралност. Браво Анђела - написала је Весна и додала:

- Браво за Бранку и Гагија што су је васпитали да се не боји. Браво за инспирацију свим девојкама и женама да имају самопоштовање које је вредније од самопоуздања - истакла је књижевница путем свог профила на Инстаграму.

Након што је Анђела одбила да дели улогу са глумцем у серији "Радио Милева", Бранислав ју је тужио за повреду части. Рочиште ће се одржати данас. 

Лечић је требало да гостује у серији, а у спорној сцени Анђелин лик је требало лажно да оптужи новог јунака за силовање. Међутим, након одбијања сарадње, Лечићева улога је припала Ирфану Менсуру.

Анђела се огласила и захвалила се свима који су је подржали: 

-  Драги људи, хвала вам на дивним порукама и на подршци. Грлим вас најјаче. Хвала што смо заједно. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - написала је млада глумица.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: