Управо је завршено припремно рочиште Анђеле Јовановић и Бранислава Лечића који је тужио младу глумицу јер није желела да дели кадар са њим у серији "Радио Милева".

Рочиште је трајало 45 минута, а глумица је из зграде суда изашла у пратњи адвоката Горана Драганића, који је и дао изјаву за медије, док је она само кратко рекла: "Хвала вам."

Следеће рочиште заказано је за 30. септембар, а на питање због чега је тачно Бранислав Лечић тужио глумицу, њен адвокат Горан Драганић је одговорио:

- То је веома занимљуво питање јер у јавности провејава да ми овде водимо постипак против Анђеле Јовановић због ускраћивања права на рад. Сигуран сам да ће се сви сложити да Анђела Јовановић не може да ускрати никоме право и зато истичем да уметник има суверено право да донесе одлуку да не учествује у пројекту, она је ту изјаву дала за медије, а опширнију изјаву даће пред судом, рекао је Драганић, па додао:

- Овде се ради о повреди части и угледа и о наводној изјави коју је дала Анђала Јовановић, а ту изјаву ћемо овде чути на једном од наредних рочишта, заклључио је Анђелин адвокат.

Детаљније погледајте у видеу испод текста:

Подсетимо, откако је информација о тужби доспела у јавност, бројне јавне личности подржале су Анђелу Јовановић, а колеге су и данас дошле пред зграду суда да јој пруже подршку:

Међу присутнима су, између осталих, Мирјана Карановић, Милена Радуловић, Ива Илинчић, Тамара Крцуновић, Ђорђе Стојковић и Миона Марковић, а детаљније погледајте у галерији.