Upravo je završeno pripremno ročište Anđele Jovanović i Branislava Lečića koji je tužio mladu glumicu jer nije želela da deli kadar sa njim u seriji "Radio Mileva".

Ročište je trajalo 45 minuta, a glumica je iz zgrade suda izašla u pratnji advokata Gorana Draganića, koji je i dao izjavu za medije, dok je ona samo kratko rekla: "Hvala vam."

Sledeće ročište zakazano je za 30. septembar, a na pitanje zbog čega je tačno Branislav Lečić tužio glumicu, njen advokat Goran Draganić je odgovorio:

- To je veoma zanimljuvo pitanje jer u javnosti provejava da mi ovde vodimo postipak protiv Anđele Jovanović zbog uskraćivanja prava na rad. Siguran sam da će se svi složiti da Anđela Jovanović ne može da uskrati nikome pravo i zato ističem da umetnik ima suvereno pravo da donese odluku da ne učestvuje u projektu, ona je tu izjavu dala za medije, a opširniju izjavu daće pred sudom, rekao je Draganić, pa dodao:

- Ovde se radi o povredi časti i ugleda i o navodnoj izjavi koju je dala Anđala Jovanović, a tu izjavu ćemo ovde čuti na jednom od narednih ročišta, zaklljučio je Anđelin advokat.

Detaljnije pogledajte u videu ispod teksta:

Podsetimo, otkako je informacija o tužbi dospela u javnost, brojne javne ličnosti podržale su Anđelu Jovanović, a kolege su i danas došle pred zgradu suda da joj pruže podršku:

Među prisutnima su, između ostalih, Mirjana Karanović, Milena Radulović, Iva Ilinčić, Tamara Krcunović, Đorđe Stojković i Miona Marković, a detaljnije pogledajte u galeriji.