Соња је истакла да јој певач дугује 90.000 евра, а на последњем рочиштује установљено да је постојало потраживање. Сада се у вези целе ситуације огласио и певач на Инстаграму и рекао своју страну приче: 

- Овим путем на првом месту желим да се обратим поштоваоцима, обожаватељима и свим драгим људима који прате мој рад, моју каријеру дуги низ година. Сви ви на првом месту заслужујете од мене добру песму, концерт, а не разноразне медијске натписе, чак могу слободно да кажем и медијске линчове од стране појединих медија. Задњих две године појављују се разни натписи, лажи, неистине и све што нема никакве везе са мојом каријером, која хвала Богу траје 40 година. Никада нисам правио каријеру на основу скандала и приче рекла - казала -започео је Халид, па додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/halidmuslimovic

 

- Све што јавност и моју верну публику широм света буде занимало, добиће јасан одговор када за то дође време. До тада свака прича је сувишна и не желим да се спуштам на ниво људи који желе преко мога имена да граде неко име у медијима или да добијају простор, а нису јавне личности нити су задужили било чиме овај народ или медије - наставио је Халид.

Певача је нарочито погодило помињање породице у негативном контексту: 

- И оно најважније што треба да знате сви, јавне личности су људи од крви и меса, имају своје приватне животе и да нема нико права да спомиње нечије породице, а посебно нечију децу. Ако неко има проблем нека решава судским путем и нека се докаже свака истина или лаж, али је срамно да се каља част, образ и нечији рад, посебно уметника који су оставили дубоки траг на музичкој сцени. Да ли је неком у циљу из овог или оног разлога не улазим у то, али свако ко покуша да блати на било који начин треба да буде спреман и на озбиљне последице! Овим путем се захваљујем и оним медијима који су увек подржавали праве вредности, а то је музика. Ми смо ту да народ увесељавамо песмама и да ширимо љубав, посебно у овим тешким временима, данас када је најтеже бити човек, нека нас и даље песма држи заједно! Поносан сам на своју породицу, јер су увек уз мене, посебно на сина Ениса, ми смо једна душа то знамо оба, као и сви наши пријатељи и сви они који нас познају, знају да се држимо породичних вредности - стајало је у објави. 

Фото: Инстаграм принтскрин/halidmuslimovic

 

 

БОНУС ВИДЕО: