Реч је о летовалишту Фетије у које Јашар одлази после наступа да прикупи нову енергију, а фотографије своје некретнине често објављује на свом Инстаграм профилу. 

Певачева кућа има и базен, а он је истакао да му у Турској све одговара, почев од хране до менталитета: 

- Највише волим да идем тамо у мају, када су температуре пријатне, јул и август су јако врући и онда избегавам. Тако да будем петнаестак дана крајем маја, почетком јуна, а онда опет идем септембар, октобар и тако сваке године - искрен је за "Ало" и открива чиме је све одушевљен.

- Људи су као код нас, храна као код нас, мирна енергија и одлично друштво. Фетије су монденско место, нема много туриста, није као Анталије и те регије где има превише гужве. То је још један од разлога зашто волим тамо - открио је певач.

Био је вредан па је научио и турски језик: 

- Знам да причам, све их разумем, добро ми иде морам да признам (смех) - додао је Јашар.

Познато је да воли да путује, а захваљујући музици је обишао свет. Има жељу да поести неке дестинације:  

- Рецимо, много афричких земаља и Јапан. У тај Јапан ћу отићи па нек кошта шта кошта - закључио је Ахмедовски.

Драго му је да се његове песме и даље слушају, поготово у млађој генерацији: 

– То је за сваког уметника највеће задовољство да се песме слушају генерацијски. Сада имам фанове који долазе на моје наступе а имају 16, 17 година. То је заиста велика ствар. Има певача који су певали, али њихове песме су заборављене. Моје песме и песме мојих колега који су и сада јако актуелни и дан данас се слушају. Морам још једном да нагласим да је то велико задовољство – поносно је рекао Јашар за Грандонлине.

 

БОНУС ВИДЕО: