Певач Жељко Јоксимовић припрема нови албум, а за публику снима неколико дуета.

Један од њих биће са Светланом Цецом Ражнатовић који ће ускоро да отпевају, а Јоксимовић открива да је спремио и једну нумеру као осврт на 20 година од када је изашла евровизијска "Лане моје".

- Биће дуетских песама, са Цецом би требала да се сними ускоро. Има јако добрих песама и то нећете веровати можда чак више од половине за сада, то кажем јер увек у минут до дванаест направим нешто ново. Има и других аутора који су ми слали, Милош Рогановић је написао дует са Цецом, Тончи Хуљић, Александра Милутиновић и Александра Ковач. Баш сам срећан и плоча ми се баш свиђа. Једва чекам да изађе и мислим да ће публици да се допадне - истиче Жељко и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Пошто сам знао да је двадесет година од песме "Лане моје", направио сам једну намеру која звучно подсећа на атмосферу те песме и може чак и као инструментал да иде. Међутим, Милош Рогановић је написао јако добар текст и песма се зове "Скадарлија". Када сам то чуо, било ми је топло око срца јер се ради о телу Београда, на заборављени део Београда јер ту када дођете видите странце. До филма "Тома", можда мало и пристрасно звучи, била је мало у запећку, а сад се то вратило и баш ми је било пуно срце када ми је Милош послао текст на моју мелодију. "Хиљаду жена" је радио Браја, стари тандем и плоча ће бити супер - каже Јоксимовић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: