Певачица је победила у једној сезони "Никад није касно", а живот јој није исписао лепу причу. Она се дуго година борила са болешћу зависности . Једном је искрено говорила о томе након што је решила да окрене нови животни лист:

- Губила сам емоцију према деци, супругу, само сам била усмерена ка свом личном задовољству. Моја породица је патила, а мене то није занимало. Моја деца нису имала одећу да носе, али сам ја трошила паре на глупости - рекла је Зорица својевремено, и тада је открила да су је људи осудили што је своју искрену животну причу изнела јавно.

 

 

Верује да би људи могли да науче доста тога из њене приче: 

- Моја прича је заиста поучна и испричана је у емисији како би људима дала наду и пример како човек са свим проблемима може да изађе на крај. Ни у једном тренутку се нисам покајала што сам је испричала у такмичењу, јер сматрам да је многима користила . 

Она је била зависна од кокаина, а све се повезивало са послом: 

- Ништа нисам користила, осим кокаина, углавном се то конзумирање везивало за посао. Значи кад одем да радим, тако крене, дај да попијемо, пиће два, три. Ја сам већ и говорила о томе јавно, ми музичари увек кад се састанемо и кад дођемо на свирке, као фора пијемо да загрејемо грло, попијемо две, три чашице. После тога, мени дођу неке хајдучке идеје, док осталима наравно не. Код мене се конзумација везивала за посао само, односно за конзумацију алкохола. Никада без алкохола нисам узимала, кад сам код исто нисам узимала. Буквално сам имала код себе, али то сам скривала и чекало је следећу тезгу – причала је певачица.

 

 

БОНУС ВИДЕО: