Pevač Željko Joksimović priprema novi album, a za publiku snima nekoliko dueta.

Jedan od njih biće sa Svetlanom Cecom Ražnatović koji će uskoro da otpevaju, a Joksimović otkriva da je spremio i jednu numeru kao osvrt na 20 godina od kada je izašla evrovizijska "Lane moje".

- Biće duetskih pesama, sa Cecom bi trebala da se snimi uskoro. Ima jako dobrih pesama i to nećete verovati možda čak više od polovine za sada, to kažem jer uvek u minut do dvanaest napravim nešto novo. Ima i drugih autora koji su mi slali, Miloš Roganović je napisao duet sa Cecom, Tonči Huljić, Aleksandra Milutinović i Aleksandra Kovač. Baš sam srećan i ploča mi se baš sviđa. Jedva čekam da izađe i mislim da će publici da se dopadne - ističe Željko i dodaje:

Foto: ATA images

 

 

- Pošto sam znao da je dvadeset godina od pesme "Lane moje", napravio sam jednu nameru koja zvučno podseća na atmosferu te pesme i može čak i kao instrumental da ide. Međutim, Miloš Roganović je napisao jako dobar tekst i pesma se zove "Skadarlija". Kada sam to čuo, bilo mi je toplo oko srca jer se radi o telu Beograda, na zaboravljeni deo Beograda jer tu kada dođete vidite strance. Do filma "Toma", možda malo i pristrasno zvuči, bila je malo u zapećku, a sad se to vratilo i baš mi je bilo puno srce kada mi je Miloš poslao tekst na moju melodiju. "Hiljadu žena" je radio Braja, stari tandem i ploča će biti super - kaže Joksimović za "Blic".

BONUS VIDEO: