Свој суд о нумерама дали су: Жика Зана који је Душану Куртићу дао 12 поена, МЦ Сајси дала је Теyа Дори 12 поена, Дејан Петровић највећи број поена дао је Бресквици, Александар Седлар дао је Христини 12 поена, Марија Шерифовић дала је Теyа Дори 12 поена.

Фото: АТА имагес

 

 

Композитору Драгану Брајовићу Браји, није се свидела одлука певачице МЦ Сајси, коју је оптужио да је кривац што Бресквица није победила, а у свом Твиту је и извређао. 

Фото: Х Принтскрин/@brajamusic

 

 

- И тако један медиокритет ЛГБТ икона, другосрбијанско чедо, музичка небитност. цом, одлучи ову свињарију својим гласањем. 12 поена Теyа Дори и нула Бресквици, нису нама потребни Брити, Скипетари и остали србомрзци", написао је он. Сајси се не обазире на све коментаре, већ је честитала победу Теyа Дори и јавно: "Дошла сам да гласам. Честитке Теyа Дори, као и сваком такмичару који је изашао на бину" - написала је Сајси МЦ у објави на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/sajsimcofficial

 

 

Синоћ се одржало финале "Песме за Евровизију 2024" на којем је Србија одабрала свог представника на престижном музичком такмичењу "Евровизија" које се ове године одржава у Малмеу. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: