Мајка наше представнице се огласила у програму током такмичења и открила колико за ћерку значи учествовање на Евровизији: 

- Свуда су писали Рамонда Београд 2025. године, слуте, чак је и главни одговорни уредник блога коментарисао да ће победити на Евровизији... Имамо добре шансе, ми видимо да се она много допада публици, српској публици. Имала је само нешто мање гласова него Бресквица, ето, ово је бољи избор за Евровизију по мом укусу, јер су остале песме оно што највише волимо, да скачемо, певамо, само Француска и ево Теодора су прекрасне баладе, надам се да је наша боља - рекла је Теyа Дорина мајка за Пинк и наставила:

Фото:Принтскрин/Јутјуб/PRVA

 

- Она је композитор и текстописац и ту су људи који су помагали... Као и Џанум, која је позната широм света. Ја сам се надала да ће се, ми имамо јаку естраду, код нас људи воле да певају и наступају по клубовима, ја сам прочитала сјајан коментар, целу ноћ сам писала поруке, јер су стизале нонстоп. Рамонда је дивна песма, која је настала из велике потребе Теодоре... Рамонда је симбол наде, у боље, из мрака излазак. 

Јасна се дотакла и Теодорине победе: 

- Све у свему, ја се надам да је она остала суздржана, да не кажем да је лепо васпитана и надам се да ће оставити најбољи утисак о Србији. Прогноза за мај, стварно мислим да ове године мора да победи као што је Лорен, нешто што даје наду. 

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

БОНУС ВИДЕО: