Према његовим речима, током дуге и богате каријере супруга му је била највећа подршка.

- Она се зове Маријана и ја сам са њом од њене 17 године. У браку смо, имамо две предивне ћерке и два унука и једну унуку. Пресрећни смо. Она је кроз целу ову моју каријеру носила најтеже бреме које једна жена може да носи када мушкарац оде у овај посао којим се ја бавим. Тако да је она носила и издржавала све и ја јој заиста скидам капу. Знамо да се кроз естраду провлаче разне трач партије и приче. Она је то издржала за све то време. У суштини она је и дан данас моја највећа љубав - рекао је певач.

Са својим колегом Младеном Војичићем Тифом којег је својевремено заменио у бенду Бијело дугме и то великим делом како се говорило због порочности другог певача дугмета, а са којим данас уз Горана Бреговића заједно наступа у коректним је односима.

Фото: Н. Фифић/В. Данилов

 

- У пословним смо односима. Све је то добро. Ако не ручамо заједно не мора да значи да смо лоши. Радимо посао за који смо плаћени и док иде Горан Бреговић ићи ћемо и ми с њим. Потпуно је ок. Он живи здравији живот у последње време и припремамо се за 50 година Бијелог дугмета.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: