Вилијам, принц од Велса, син краља Чарлса ИИИ и наследник британског трона, недавно је пропустио помен краљу Константину ИИ Грчком, иако је одржан у Винџору, у близини његовог дома.

Он није откривао шта га је спречило да укаже поштовање сопственом куму, а претпоставља се да то има неке везе с опоравком његове супруге Кејт Мидлтон од недавне операције, иако то породица није саопштила.

 

 

У сваком случају, принц Вилијам се потом појавио у синагоги Wестерн Марбле Арцх у центру Лондона, а на друштвеним мрежама се потом јавила тврдња да се на његовом лицу и врату виде – модрице.

"Принц Вилијам изгледа прилично помодрело, надам се да је све у реду", "Принц Вилијам је пропустио помен јер није могао да сакрије модрице шминком, а да не буде нападно", неки су од коментара на друштвеној мрежи X (некадашњем Твитеру).

Ипак, дан касније, принц Вилијам је посетио једну школу у Велсу, а тада није било неких значајних промена на његовом лицу и врату.

Британска краљевска породица није коментарисала тврдње о модрицама, навероватније у складу с краљичиним неписаним правилом да се чланови породице никада не правдају и не објашњавају.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Иначе, о њима већ данима круже нове теорије завере, овог пута у вези са стањем Кејт Мидлтон, супруге принца Вилијама.

Након много коментара и шала на рачун тога што она више од два месеца није виђена у јавности, ПР тим принцезе од Велса за Паге Сиx је истакао да се они не оглашавају с новим вестима о њеном стању након операције абдомена јер нема битних новина.

- Кенсингтонска палата је разјаснила у јануару динамику принцезиног опоравка и да ћемо делити само значајне вести. Тако ће се и наставити - нагласио је.

БОНУС ВИДЕО: