Тренутни кандидати за које се највише рачуна да ће то успети су, без размишљања, Анђела Игњатовић Бресквица, са песмом ''Гнездо орлово'' и Теyа Дора са песмом "Рамонда".

Foto: Printscreen Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Иако су наведене песме и начин на који су изведене поларне супротности, спаја их једна ствар која је, несумњиво, кључ њиховог успеха: патриотизам, али са њим и све јаке емоције које прате српску историју и културу. Међутим, једна од певачица је, због наведеног патриотизма - величана и хваљена, друга је вређана, омаловажавана, па чак и јавно исмевана. Због тога се Бресквица све чешће оглашава и демантује страшне ствари које јој се стављају на терет.

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

- Само једно јавно питање за све вас који ћете ово видети, чему толики хејт? Никад до сад нисам видео оволико неоснованог хејта за неког, ко шта ради? Пева! Знаш као риба пева и зна вероватно већину ствари да поправи на ауту и воли псе, и маса орангутана је прозива по интернету јер има етно песму. Као, замисли наступа и у клубовима по Аустрији па сад то просечан малограђањин не може да скапира? А можеш да просвираш дивијој свињи главу метком, па после идеш у цркву? Али ти није ок да једна Бресквица може да пева Секу Алексић на западу Европе у дијаспори, али не може да пева етно, за чега јој је глас и дат иницијално. Људи, поготово ви старији, лечите се, јер са овим ставовима и теоријама завера нећете ни пензију дочекати здрави и живи кад вас једе то што неком иде. Болесно! Једно је смешан мим са крилима, али јавно вређање и мешање којекаквих државних служби и завера у обичну "Лане моје" на стероидима песму, је већ за дијагнозу - стоји у објави коју је поделила Бресквица.

БОНУС ВИДЕО: