Млада музичка звезда Александра Пријовић отворила је душу својој колегиници Светлани Цеци Ражнатовић, те открила да ли би желела да јој следеће дете буде дечак или девојчица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја бих волела девојчицу. Мислим, најважније је да је дете живо и здраво и да све буде како треба. Али када бих могла да бирам, волела бих девојчицу - искрено је одговорила Александра.

- То је лепо, имати и дечака и девојчицу - надовезала се Цеца на "Блиц ТВ".

Подсетимо, Александра и Филип већ имају сина Александра, кога је Прија родила пре четири године. Он је мамим мезимац и прати је на свим концертима, а често са њом изађе и на бину. 

Александра и Филип су стали на "луди камен" 2018. године, а о њиховом венчању је брујао регион. Прија често прича о њиховој љубави, а једном приликом је открила да је знала да ће јој Филип бити љубав за цео живот чим га је упознала.

Фото: Небојша Параушић, АТА имагес

 

 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави. Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да попијем и поједем, да донесе. Ја сам рекла ‘ништа’, јер знате како је у почетку, кад вам се неко свиђа, нити сте гладни, нити сте жедни - испричала је Пријовићева својевремено.

БОНУС ВИДЕО: