Trenutni kandidati za koje se najviše računa da će to uspeti su, bez razmišljanja, Anđela Ignjatović Breskvica, sa pesmom ''Gnezdo orlovo'' i Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Foto: Printscreen Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Iako su navedene pesme i način na koji su izvedene polarne suprotnosti, spaja ih jedna stvar koja je, nesumnjivo, ključ njihovog uspeha: patriotizam, ali sa njim i sve jake emocije koje prate srpsku istoriju i kulturu. Međutim, jedna od pevačica je, zbog navedenog patriotizma - veličana i hvaljena, druga je vređana, omalovažavana, pa čak i javno ismevana. Zbog toga se Breskvica sve češće oglašava i demantuje strašne stvari koje joj se stavljaju na teret.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

- Samo jedno javno pitanje za sve vas koji ćete ovo videti, čemu toliki hejt? Nikad do sad nisam video ovoliko neosnovanog hejta za nekog, ko šta radi? Peva! Znaš kao riba peva i zna verovatno većinu stvari da popravi na autu i voli pse, i masa orangutana je proziva po internetu jer ima etno pesmu. Kao, zamisli nastupa i u klubovima po Austriji pa sad to prosečan malograđanjin ne može da skapira? A možeš da prosviraš divijoj svinji glavu metkom, pa posle ideš u crkvu? Ali ti nije ok da jedna Breskvica može da peva Seku Aleksić na zapadu Evrope u dijaspori, ali ne može da peva etno, za čega joj je glas i dat inicijalno. LJudi, pogotovo vi stariji, lečite se, jer sa ovim stavovima i teorijama zavera nećete ni penziju dočekati zdravi i živi kad vas jede to što nekom ide. Bolesno! Jedno je smešan mim sa krilima, ali javno vređanje i mešanje kojekakvih državnih službi i zavera u običnu "Lane moje" na steroidima pesmu, je već za dijagnozu - stoji u objavi koju je podelila Breskvica.

BONUS VIDEO: