Бресквица се пласирала међу финалисте такмичења "Песме за Евровизију", песмом која је освојила јавност, а носу назив "Гнездо орлово."

Она је једном приликом 2020. године доживела прави линч када је у емисији "Амиџи шоу" гостовала са тадашњим дечком Михајлом веруовићем Војажем.  

Млади репер је тада себе ставио упоредио са певачима попут Слобе Радановића и Даре Бубамаре  што су многи осудили и категорисали га као надменог јер је тек почео да се бави музиком. 

FOTO: ATA

 

 

"Замолила бих ову брескву да се образује", "Ово двоје нека се спусте на земљу", Ова "бресквица" ми убија сваки ниво интелигенције... Шта је ово мајко моја?", Војажу буквално неугодно како се Бресквица понаша",, "Девојка има 18 година, а буквално не зна да склопи реченицу", били су само неки од коментара испод снимка ове емисије на Јутјубу.

Неки су Бресквицу оптужили да је покрала гласове како би победили, а она је одговорила: 

- Након прича и оптужби да ми је песма "геноцидна" и да сам, када сам је отпевала, имала било какву другу емоцију осим љубави према својој земљи и музици, ево сада и измишљених порука о неком "плаћеном гласању" за мене. Нећу се повући и нећу ћутати, јер ја имам образ, част и васпитање који ми никада у животу не би дозволили такву срамоту. Срамота је ваша, а моја је љубав. Љубав према тој песми, према музици, према Србији у којој сам рођена. И да, ја имам силну жељу да одем на Евровизију, верујте да ни не знате колико горим од жеље да одем, јер знам да не постоји ствар којом могу да обрукам било кога, јер првенствено никада не бих обрукала себе и своје корене. Брука је ваша који ово радите. Ко год да победи, само нека часно победи - рекла је Анђела.

БОНУС ВИДЕО: