Њен егзотичан изглед привукао је пажњу публике, а интересантно је да јој је отац Србин, док јој мајка је из Анголе, а већина гледалаца није била свесна да је један од чланова њеног плесног тима наследник једне добро познате јавне личности.

Реч је о Илији Антићу, сину нашег најпознатијег мађионичара Лазара Антића, кога сви знамо под уметничким именом, Биг Лале.

Илија је јавности запао за око још 2009. године, када је са пријатељем наступио у шоу-програму “Ја имам таленат”. А његов таленат управо је плес, који представља микс више различитих праваца.

Фото: АТА имагес

 

Тада је жирију и гледаоцима открио да се тиме “заразио” у средњој школи и да га претежно интересују електробуги и хип-хоп. Искуство је стицао у разним емисијама, позориштима, са друштвом на улицама и трговима, а забележио је и такмичарске успехе.

Илија је у то време са Александром отворио и плесну школу, а истакао је и да има велику подршку породице.

Фото: РТС принтскрин

 

- Могуће је да сам таленат наследио од оца јер се он некада бавио фолклором, али плеше и танго и валцер. Мислим да имам ту његову брзину - испричао је 2009. године средњи син чувеног мађионичара.

У међувремену Илија је постао врло популаран на друштвеним мрежама. На Инстаграму, где на профилу поред имена стоји и Боогие, има више од 70.000 пратилаца. Објаве откривају да воли путовања и да се, осим плеса, бави и креирањем видео-клипова.

(Hallo)

БОНУС ВИДЕО: