NJen egzotičan izgled privukao je pažnju publike, a interesantno je da joj je otac Srbin, dok joj majka je iz Angole, a većina gledalaca nije bila svesna da je jedan od članova njenog plesnog tima naslednik jedne dobro poznate javne ličnosti.

Reč je o Iliji Antiću, sinu našeg najpoznatijeg mađioničara Lazara Antića, koga svi znamo pod umetničkim imenom, Big Lale.

Ilija je javnosti zapao za oko još 2009. godine, kada je sa prijateljem nastupio u šou-programu “Ja imam talenat”. A njegov talenat upravo je ples, koji predstavlja miks više različitih pravaca.

Foto: ATA images

 

Tada je žiriju i gledaocima otkrio da se time “zarazio” u srednjoj školi i da ga pretežno interesuju elektrobugi i hip-hop. Iskustvo je sticao u raznim emisijama, pozorištima, sa društvom na ulicama i trgovima, a zabeležio je i takmičarske uspehe.

Ilija je u to vreme sa Aleksandrom otvorio i plesnu školu, a istakao je i da ima veliku podršku porodice.

Foto: RTS printskrin

 

- Moguće je da sam talenat nasledio od oca jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu - ispričao je 2009. godine srednji sin čuvenog mađioničara.

U međuvremenu Ilija je postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Na Instagramu, gde na profilu pored imena stoji i Boogie, ima više od 70.000 pratilaca. Objave otkrivaju da voli putovanja i da se, osim plesa, bavi i kreiranjem video-klipova.

(Hallo)

BONUS VIDEO: