Никола Роквић из брака са манекенком Бојаном Баровић добио је троје деце - а њихов син Симеон сада пуни пет година.

Никола се поводом рођендана свог наследника огласио на Инстаграму где је поделио низ њихових заједничких фотографија, а уз то се присетио и дана када је његова супруга на свет донела дечака.

- Татин син соко! Сећам се док је Бојана била трудна, размишљали смо о именима… Била су два у оптицају! Драго, по мом деда Драги и Симеон јер нам се то име допало! Одлучили смо се за име Драго, јер је Бојана знала колико би ми то значило! Зваће се Драго - почео је он и додао:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nikolarokvic

 

 

- Бојани је термин био 14. марта! Дошао је 26. фебруар када прослављамо Св.Симеона Мироточивог! Био сам тај дан са пријатељима на ручку, узео ракијицу да наздравим, кад звони телефон, мени се просипа ракија, Бојана јавља кренуле јаке контракције.

Роквић је открио и да је тог дана све препустио Богу, те је одлучио да запали свећу пре него што оде по жену.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

- Брзо сам пошао из центра града према Новом Београду, да је покупим и да одемо у породилиште! Стајао сам на семафору са десне стране и у том моменту угледах храм Св.Симеона! Размишљам се, да станем , да се помолим и запалим свећу за добар порођај! Опет глас са друге стране ми говори, да ли си ти нормалан, жени су ти кренуле контракције а ти ћеш да свраћаш у цркву!? Одлучим се ја да препустим Богу све и пођем десно ка цркви. Помолих се и видех малу иконицу, Св.Симеона и схватих да динара немам код себе, само картицу! Замолих сестру што продаје у радњи да ми поклони иконицу, објаснивши ситуацију, да жена треба да ми се породи и да ћу накнадно донети новац! Наравно сестра ми је дала иконицу, ја сам стигао на време, дошли смо у породилиште и врло брзо родио нам се СИМЕОН. Уз веру и препуштање нема бриге! Данас наш Симке пуни 5 година! - написао је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: