Према незваничним сазнањима Информера инспектори криминалистичке полиције који раде на случају убиства Стефана Савића (23), познатог ММА борца, идентификовали су осумњичене за тај злочин.

Наводно, осумњичени мушкарци су већ били у одређеној врсти сукоба са убијеним Стефаном Савићем.

- Стефан се познавао са тим момцима и наводно су имали већ проблем. Око чега су се закачили тек треба да се утврди - наводи извор Информера из истраге.

Наводно, несрећни младић је у последње време избегавао осумњичене, а то су потврдили и његови пријатељи.

- Да је знао да ће те ноћи у клубу бити момци са којима је био у сукобу, никада не би дошао у тај локал - рекао је један ос њих.

Подсетимо, Стефан Савић (23), ММА репрезентативац Србије, убијен је прексиноћ на Дорћолу, у центру Београда, након свађе у једном познатом клубу у том крају.

Двојица нападача појурила су Стефана, наоружани ножевима, а кад су га сустигли на углу улица Добрачине и Дунавске, један од њих му је забио сечиво испод пазуха, након чега су побегли. Савић је убрзо искрварио, а полиција је кренула у потрагу за осумњиченима.

С. М. (32) који је тешко повређен у ноћи између суботе и недеље, како Курир сазнаје, покушао је пре него што је нападнут и избоден ножем да помогне убијеном репрезентативцу Србије у ММА Стефану Савићу (23).

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: