Prema nezvaničnim saznanjima Informera inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

- Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi - navodi izvor Informera iz istrage.

Navodno, nesrećni mladić je u poslednje vreme izbegavao osumnjičene, a to su potvrdili i njegovi prijatelji.

- Da je znao da će te noći u klubu biti momci sa kojima je bio u sukobu, nikada ne bi došao u taj lokal - rekao je jedan os njih.

Podsetimo, Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

S. M. (32) koji je teško povređen u noći između subote i nedelje, kako Kurir saznaje, pokušao je pre nego što je napadnut i izboden nožem da pomogne ubijenom reprezentativcu Srbije u MMA Stefanu Saviću (23).

(Informer)

BONUS VIDEO: