Својевремено су домаћи медији ухватили Вујадина у ноћном проводу где је био приснији са непознатом женском особом, а Мирка му је све то опростила.

Фото: Н. Парушић

 

 

- Он јесте био на фотографијама, то је чињеница, али морао је да вежба. То је тема о којој нисам желела да говорим за медије јер су медији седма сила, а са силом се не треба пуно шалити и имати неки сукоб. Они су мало напали нас, били смо им интересантни, свашта су писали. Он јесте био на фотографијама, али шта сад, Боже мој ...вежбало се", рекла је Мирка - рекла је Мирка у емисији "Амиџи шоу" и додала да је није погодила фотографија на којој Вујадин са непознатом девојком у проводу.

Како је Мирка тада истакла недавно, она нема проблем са тим да Вујадин често излази у ноћни провод без ње.

- Немам проблем да Вујадин излази без мене. Свако од нас има своју слободу, свако има право да ради шта год хоће. Не можете никога ни у чему зауставити. Ако жели, наћи ће начин да побегне - прича Мирка и открива да и она воли ноћни живот.

Фото: АТА имагес

 

 

- Волим да изађем сама, а волим и са њим. Имам жеље, воље и снаге за изласцима, само да је квалитетно друштво - рекла је глумица за "Блиц" и тада истакла како постоји одређена доза љубомора између ње и Вујадина.

- Ако нема повода, нема разлога за љубомором. Не бих сигурно волела да никада не знам где је и шта ради. Мене шта интересује, ја директно и отворено питам. Ако имам неку сумњу, одмах седнемо и поразговарамо. Никада једно другом нисмо правили сцене због љубоморе. Знамо шта је за јавност, а шта за приватност - закључује Мирка Васиљевић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: