Пар има већ два дечака, а сада су сазнали да чекају девојчицу.

- Хвала на честиткама. Дуго смо прижељкивали девојчицу. У први мах нисам веровала да је женско с обзиром на два дечака пре ње и убеђење да ће и треће бити мушко. Заиста јој се сви породично радујемо и неизмерно смо срећни што ће наша породица постати богатија - рекла је Ана.Пар има већ два дечака, а сада су сазнали да чекају девојчицу.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajkovic__ana

 

 

Иначе, како је извор открио, Ана ће се породити у Београду, као и претходна два пута.

- Термин Аниног порођаја је крај августа, а како планира да се породи у Београду на приватној клиници на којој је родила Рељу и Тадију, породично ће доћи у Србију месец, два раније. Предраг ће присуствовати порођају уколико му то дозволе обавезе у клубу, и велика му је жеља да овога пута не пропусти мезимицино рођење будући да је прошли пут био спречен да буде уз Ану - каже извор и открива да Ана верује својој докторки и да ни по коју цену не жели да се породи у иностранству.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajkovic__ana

 

 

- Као и у два претходна случаја, Ана је решена да се породи у Београду. Иако има прилику да роди дете у иностранству, не разматра ту опцију јер је имала предивно искуство на приватној клиници на којој је родила оба сина, а докторки која ју је порађала неизмерно верује - закључије извор.

Подсетимо, Голман Предраг Рајковић и његова супруга Ана су пре око годину дана пазарили луксузну некретнину у центру Београда, а недавно су одлучили да је продају.

Ана је на свом Инстаграм профилу обавестила пратиоце да је њихов стан на Врачару код Храма Светог Саве на продају и открила да траже 380.000 евра.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: