Par ima već dva dečaka, a sada su saznali da čekaju devojčicu.

- Hvala na čestitkama. Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - rekla je Ana.Par ima već dva dečaka, a sada su saznali da čekaju devojčicu.

Foto: Instagram printskrin/rajkovic__ana

 

 

Inače, kako je izvor otkrio, Ana će se poroditi u Beogradu, kao i prethodna dva puta.

- Termin Aninog porođaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

Foto: Instagram printskrin/rajkovic__ana

 

 

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - zaključije izvor.

Podsetimo, Golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana su pre oko godinu dana pazarili luksuznu nekretninu u centru Beograda, a nedavno su odlučili da je prodaju.

Ana je na svom Instagram profilu obavestila pratioce da je njihov stan na Vračaru kod Hrama Svetog Save na prodaju i otkrila da traže 380.000 evra.

(Alo)

BONUS VIDEO: