Ован

Овнови су знатижељни и енергични возачи. Њихова страст за авантуром и такмичењем чини их одличним возачима. Не боје се да преузму иницијативу на путу, али увек возе са опрезом. Њихова спонтаност може да их одведе на неочекивана места, али њихова брза реакција помаже им у избегавању проблема.

Близанци

Близанци су флексибилни и брзо размишљају. Њихова способност прилагођавања чини их изврснима у саобраћајним ситуацијама. Воле да разговарају током вожње, али увек су свесни своје околине. Њихова знатижеља може да их подстакне на истраживање нових рута.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су дипломате на путу. Њихова способност процене ситуације чини их возачима који се лако сналазе у саобраћајним гужвама. Њихова саосећајност према другим возачима чини вожњу пријатном за све. Иако понекад могу да буду опседнути естетиком свог аутомобила, увек возе са пажњом и поштовањем према другим учесницима у саобраћају.

Јарац

Јарци су дисциплиновани возачи. Њихова стрпљивост и одговорност чине их изврснима у дугим вожњама. Не подлежу брзоплетим одлукама и увек возе са циљем. Њихова практичност чини их возачима који су спремни за све изазове на путу.

Рибе

Рибе су интуитивни возачи. Њихова осетљивост на околину чини их возачима који инстинктивно препознају опасности на путу. Њихова маштовитост може да их одведе на необична места, али њихова емпатија према другима чини вожњу угодном за све.

БОНУС ВИДЕО: