Три хороскопска знака у којима су рођене најсрећније и најуспешније жене.

Рак

Жене рођене у знаку Рака изузетно су интуитивне и емпатичне. Показују велику љубав према породици и пријатељима, а увек се труде да буду ту уз своје најближе. За њих је осећај сигурности најбитнији, па се труде да га створе у оквиру своје заједнице.

Емоције играју кључну улогу у њиховом животу – ове жене знају да препознају своја осећања, али без проблема и туђа емотивна стања читају као отворену књигу. Креативност, машта и сензибилитет важни су мотиви њиховог живота који им омогућавају проналазак нечег позитивног и вредног у сваком дану без обзира на његове изазове.

Лав

Ентузијастичне и самопоуздане су жене Лавице које се сматрају једним од најсрећнијих знакова. Ове жене изразито су амбициозне и усмерене према постизању бољитка, а успех је мотив који их покреће. Не боје се да преузму одговорност за свој живот и никада не чекају друге да подстакну промене, него то раде управо саме.

Фото: Профимедиа

 

Обожавају да буду у центру шажње, што им и те како полази од руке. Не троше своје време на дружење с људима који им нису слични, чиме су избрисале још један разлог за сопствено незадовољство. Други пак обожавају да буду у њиховом друштву јер увек зраче позитивном енергијом и оптимизмом.

Стрелац

Не постоји хороскопски знак више усмерен на авантуризам од Стрелаца. Жене рођене у овом знаку врло су комуникативне, проактивне и спремне да преузму ризик. Не воле уходану рутину, па монотонија није део њихове свакодневице.

Сваки дан за њих је прилика да нешто ново испробају или науче, што их доводи до бројних различитих могућности. Знају да нађу начин за остварење свега што пожеле, а познато је како се увек крећу путем који их води до осећаја среће и испуњења.

БОНУС ВИДЕО: