Аргентинка Денис, која се удала за Србина пре неколико година, свакодневно снима садржај за друштвене мреже о животу у Србији, обичајима и традицији на Балкану. Упозорила је и друге странкиње како изгледа живети са Србином и славити његову славу.

Денис из Аргентине и Јован из Бања Луке су се упознали у Дубаију, када су заједно радили као стјуард и стјуардеса. Након што су се заљубили једно у друго решили су да свој живот наставе у Бања Луци у којој је рођен Јован и да оснују породицу. Међутим, где је српска породица ту је и српска слава, коју ова Аргентинка описује као "емоционални ролеркостер".

У једној од својих објава обратила се девојкама и рекла им шта их чека уколико одлуче да се удају за Србина.

- Девојко, ако си у вези са Србином, онда је овај видео за тебе, али прво, дозволи ми да ставим ову кобасицу и суво месо у фрижидер где се већ налазе додатне кобасице и суво месо - рекла је она.

Након тога почела је да говори о томе како је бити девојка или жена Србина.

- Као прво, свака част девојко, али хајде да те питам нешто, колико је озбиљна ваша веза? Куда она иде? Да ли знаш шта је слава? Ако знаш шта је слава, да ли си га питала коју славу он слави, када је она, како је он слави? Колико дана она траје? Да ли си га питала ова питања? Јер, девојко, да ти кажем нешто, то ће бити и твоја слава једног дана и то је емоционални ролеркостер - рекла је Денис.

Ова године је славила четврту славу са својом новом породицом као званична снајка.

- Моја осећања за два дана овог догађаја ишла су горе-доле и у многим тренуцима током тих дана сам себе питала: "Како сам дођавола завршила овде?" То су дани када дефинитивно нема одмора ни седења... Добра ствар је што имаш неограничене количине ракије, али буди спремна да од сваког госта добијеш три пољупца у образ. Такође, потруди се да научиш неколико речи попут "Хвала", "Баш ми драго", "Добродошли"... О да, тада има и много кафе. Научи све процедуре са светим стварима, јер ће све очи бити упрте у тебе девојко. Али најважније - уживај и... срећно!", поручила је она на крају.

БОНУС ВИДЕО: