На снимку који се шири мрежама види се мушкарац који држи плакат и букет цвећа, чекајући своју љубав. У једном тренутку, она се коначно појављује и видно збуњена му прилази у загрљај.

- Јесам ли ти рекао да пет година није много? Пет година брзо прође! Ето, баш си изашла брзо - чује се како јој говори.

У први мах изазвао је одушевљење присутних који су им аплаудирали и сликали их, али с друге стране и бес појединих људи на мрежама који су осудили његов потез и чињеницу да се хвали женом робијашицом.

Међутим, нико од њих ни помислио није да је реч о шали, односно о "пренку" како данас кажу млади.

Фото: Инстаграм принтскрин/moj_beo_grad_

 

 

- Људи, то је шала. Пренк. Нас двоје тако често једно друго изненађујемо и правимо смицалице, нећемо да нам буде досадно! Наравно да није била у затвору. Ми живимо заједно, и само смо се на Тргу нашли после посл,  да заједно идемо кући. Нисам ни слутио да ће отићи овако предалеко. Неко је са мог закључаног профила, од мојих пратиоца, поделио даље и тако је видео стигао на страницу "сербиан ливе". Тако је постало вирално. Данас су је чак заустављали на улици да се сликају са њом. Али, заиста је само хумор. Видео сам сличну ствар на "тик-току" код Енглеза који је то урадио својој жени на аеродрому - открива Бранислав за Информер и додаје:

- Ни њој није било свеједно када је видела. Поцрвенела је и рекла: "Убићу те", поготво када је чула аплауз пролазника. Али, на крају сам добро прошао. 

На питање како је реаговала њихова околина када је видела снимак, кроз смех одговара:

- Било је оних који су посумњали, чак су мислили, обзиром да је виђају да је на служењу казне полу-отвореног типа. Док су моју мајку, која је нутрициониста, звали клијенти да питају што им није тражила помоћ око одбране. Нисмо ово очекивали, али драго ми је ако смо насмејали људе. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО.