Саша Поповић је био гост једне емисије у којој је говорио о бројним сарадњама са великим именима музичке сцене, али и открио како је Ану Николић избацио из студија.

Бивши власник Гранда је истако да је Здравко Чолић највећи и најпопуларнији поп певач свих времена, Злата Петровић весела, насмејана, најбоља певачица за ове свадбе на којима ради, Неда Украден доајен наше поп музике, Сека Алексић једна од најтиражнијих певачица у Гранду, а онда је водитељ споменуо Ану Николић. Поповић није одолео да не исприча детаље њиховог нимало пријатног познанства.

Фото: АТА имагес

 

 

- Испричаћу вам једну анегдоту. Била је 2000. година или 2001. година не знам тачно када смо отворили Гранд и радили смо десет албума одједном. То је било невероватно. И ја долазим на термин који је имала Стоја, она је тада била можда и најпродаванија певачица што се тиче ЦД и касета, присетио се Поповић у емисији "Схоw се наставља".

Фото: АТА имагес

 

 

- Уђем унутра и видим да Рале ради са неком певачицом коју никада нисам видео. Кажем: 'Рале 'ајде да радимо, је л' си луд, која је сада ова певачица овде?'. Ја њој кажем: 'Слушај ти, дај изађи напоље'. Она изађе из кабине и ја јој кажем: 'Ма ко си бре ти?!'. Она ми каже да ће једнога дана бити популарна, а ја јој одговорим: 'Ти никада нећеш бити позната, марш напоље', рекао је Поповић и додао да је Николићева после годину дана постала позната.

- Позвао сам је у Гранд шоу и она долази и подсећа ме како ми је рекла да ће бити популарна, присетио се Поповић.

БОНУС ВИДЕО: